Rugpakking

€49,95

Eerst warme compresdoeken op de rug en daarna een verkwikkende scrub van de rug. Dan volgt er een modderpakking die afgedekt wordt met plastic zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Aansluitend een heerlijke rug en voetmassage. 

Purity Herbs Behandeling

€70,00

Ik ben fan! Deze fantastische behandeling met de producten uit IJsland zijn wat je ervan verwacht.
Natuurzuiver, fris en de kruiden zijn met respect voor de natuur geoogst en dat voel je en merk je aan je huid.

Rouw/proces verwerking

€50,00

Een fantastische methode om los te mogen laten in je proces precies wat je op dat moment aankan. Een liefdevolle voetreflexbehandeling die je steeds een stapje verder helpt in je verwerking. Niet alleen bij het verlies van een geliefde maar ook bij verlies van een baan, gezondheid of scheiding.

Behandeling op maat

€70,-


Deze behandeling is een ultieme combinatie van verzorging en ontspanning. Eerst ontvangt je een lekker kopje thee in combinatie met een voetbadje met dode zeezout en  essentiële olie.  Daarna bepalen we helemaal op maat waar je op dat moment aan toe bent. 

Cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 

€ 10,-


Altijd fijn om te ontvangen en om te geven.

Botanical Beauty

€70,-


Een fantastisch merk van Nederlandse bodem. Ik word er erg blij van dat dit bedrijf meedoet in de strijd tegen "plastic soup". Botanical Beauty kiest voor glazen flessen en alle producten zijn microplastic vrij. Uiteraard niet getest op dieren. 

Jeugdbehandeling (tot en met 18 jaar)

€40,-


Een reinigende behandeling voor de jeugd gericht op verwijderen van onzuiverheden en puistjes. 

Mannen behandeling

€55,-


Een verzorgende behandeling voor de man inclusief het verwijderen van neus en oor haren en eventueel het in model brengen van de wenkbrauwen. 

Me-Time behandeling

€50,-


Dit is de behandeling voor mensen die openstaan voor voelen. Ben je moe, gestrest of ben je gewoon benieuwd wat dit voor je kan betekenen? Ervaar het eens. Het kan zijn dat de biotensor er aan te pas komt of een essentiële olie of een massage. Alles is mogelijk.