Botanical Beauty

€70,-


Een fantastisch merk van Nederlandse bodem. Ik word er erg blij van dat dit bedrijf meedoet in de strijd tegen "plastic soup". Botanical Beauty kiest voor glazen flessen en alle producten zijn microplastic vrij. Uiteraard niet getest op dieren. 

Rugpakking

€49,95

Eerst een warme compresdoeken op de rug en daarna een verkwikkende scrub van de rug. Dan volgt er een modderpakking die afgedekt wordt met plastic zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Aansluitend een heerlijke rug en voetmassage. 

Behandeling op maat

€70,-


Deze behandeling is een ultieme combinatie van verzorging en ontspanning. Eerst ontvangt je een lekker kopje thee in combinatie met een voetbadje met dode zeezout en  essentiële olie.  Daarna bepalen we helemaal op maat waar je op dat moment aan toe bent. 

Voeten workshop

€15,- p.p.


Gezellig met 4 personen een voet- en verzorgings workshop. We starten met een kopje thee en dan gaan we scrubben, smeren, ruiken, ervaren. Ik vertel het belang van natuurlijke huidverzorging en we maken er een gezellig moment van. (In overleg kan dit in de avond).

Jeugdbehandeling (tot en met 18 jaar)

€40,-


Een reinigende behandeling voor de jeugd gericht op verwijderen van onzuiverheden en puistjes. 

Mannen behandeling

€55,-


Een verzorgende behandeling voor de man inclusief het verwijderen van neus en oor haren en eventueel het in model brengen van de wenkbrauwen. 

Purity Herbs

€60,-


Ervaar de kracht van de IJslandse natuur met krachtige mossen en kruiden uit het pure frisse IJsland. Deze gezichtsbehandeling is wordt als zeer heilzaam en prettig ervaren. 

Me-Time behandeling

€50,-


Dit is de behandeling voor mensen die openstaan voor voelen. Ben je moe, gestrest of ben je gewoon benieuwd wat dit voor je kan betekenen? Ervaar het eens. Het kan zijn dat de biotensor er aan te pas komt of een essentiële olie of een massage. Alles is mogelijk.