Rugpakking

€49,95

Eerst warme compresdoeken op de rug en daarna een verkwikkende scrub van de rug. Dan volgt er een modderpakking die afgedekt wordt met plastic zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Aansluitend een heerlijke rug en voetmassage. 

Purity Herbs Behandeling

€70,00

Ik ben fan! Deze fantastische behandeling met de producten uit IJsland zijn wat je ervan verwacht.
Natuurzuiver, fris en de kruiden zijn met respect voor de natuur geoogst en dat voel je en merk je aan je huid.

Rouw/proces verwerking

€50,00

Een fantastische methode om los te mogen laten in je proces precies wat je op dat moment aankan. Een liefdevolle voetreflexbehandeling die je steeds een stapje verder helpt in je verwerking. Niet alleen bij het verlies van een geliefde maar ook bij verlies van een baan, gezondheid of scheiding.

Bindweefselmassage

€40,00 los/kuur 5 weken €175,00

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlaag. Het stimuleert de doorbloeding, reduceert blokkades en verstevigt de huid. 
Ook wel "nature's answer to botox" genoemd.
Het beste resultaat krijg je als het al kuurvorm wordt toegepast. 1 x per week, 5 opeenvolgende weken.
Deze kuur wordt geadviseerd om 2 maal per jaar te volgen voor optimale huidconditie.Beauty Reflexmassage

€60,00

Deze behandeling is gericht op totale ontspanning en diepe rust. De massage bestaat uit een combinatie van Chinese en Westerse technieken. Het effect is groot en direct merkbaar en voelbaar.  De schoonheid wordt van binnenuit gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en energie neemt toe. Voet en onderbeen massage.

Behandeling op maat

€70,-


Deze behandeling is een ultieme combinatie van verzorging en ontspanning. Eerst ontvangt je een lekker kopje thee in combinatie met een voetbadje met dode zeezout en  essentiële olie.  Daarna bepalen we helemaal op maat waar je op dat moment aan toe bent. 

Cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf 

€ 10,-


Altijd fijn om te ontvangen en om te geven.

Botanical Beauty

€70,-


Een fantastisch merk van Nederlandse bodem. Ik word er erg blij van dat dit bedrijf meedoet in de strijd tegen "plastic soup". Botanical Beauty kiest voor glazen flessen en alle producten zijn microplastic vrij. Uiteraard niet getest op dieren. 

Voeten workshop

€10,- p.p.


Gezellig met 4 personen een voet- en verzorgings workshop. We starten met een kopje thee en dan gaan we scrubben, smeren, ruiken, ervaren. Ik vertel het belang van natuurlijke huidverzorging en we maken er een gezellig moment van. (In overleg kan dit in de avond).

Jeugdbehandeling (tot en met 18 jaar)

€40,-


Een reinigende behandeling voor de jeugd gericht op verwijderen van onzuiverheden en puistjes. 

Mannen behandeling

€55,-


Een verzorgende behandeling voor de man inclusief het verwijderen van neus en oor haren en eventueel het in model brengen van de wenkbrauwen. 

Me-Time behandeling

€50,-


Dit is de behandeling voor mensen die openstaan voor voelen. Ben je moe, gestrest of ben je gewoon benieuwd wat dit voor je kan betekenen? Ervaar het eens. Het kan zijn dat de biotensor er aan te pas komt of een essentiële olie of een massage. Alles is mogelijk. 

Aroma Massage

€49,-


Met de biotensor test ik een essentiële olie uit waar je op dat moment behoefte aan heb en dan volgt een geurige milde massage. Deze massage is een liefdevolle zachte aanraking en fijn als je niet van een stevige massage houdt.

Japanse Gezichtsmassage icm voetmassage €55,-


Een unieke en bijzondere massage met ontspannende grepen, energetische drukpunten en lymfedrainage.
De doorstroming van levensenergie (Ki) wordt bevorderd. Aansluitend nog een heerlijke voetmassage en je bent weer als nieuw,